We vinden het heel erg leuk om andere mensen mee te nemen in - en te leren over onze manier van werken. Er zijn natuurlijk allerlei ontwerpachtige workshops, hoe is die van ons anders? 

Onze manier van werken is veel erop uit gaan, uitproberen, testen en gaat altijd gepaard met wat ongemak.  

We gaven we voor ontwerpstudenten aan de TU Delft de workshop ‘performing solutions’ waarin ze met zichzelf werken als ‘product’ of ‘service.’ 

Heb je zin om eens op een andere manier te werken? Meer uit je hoofd, meer in de doe-stand? Niet van een afstand je veilig verdiepen in de doelgroep, maar zelf ervaren in de echte wereld. Met je lichaam, jezelfs als interventie, werken levert interessante ervaringen en inzichten op die je niet zo maar vergeet. Ongemakkelijk en onvergetelijk. Deze manier van werken maakt je bewust wat de invloed is van wat we allemaal ontwerpen in neerzetten in de wereld en wat de invloed daarvan is op de interacties tussen mensen. Al helemaal nuttig en bruikbaar als je stiekem in een papieren werkelijkheid leeft of geen skin in the game hebt in jouw beroep. We gaven onze trainingen eerder aan studenten van de TU Delft en bedrijven. 

We bieden twee soorten trainingen aan: 

1. Performing solutions - 1 daagse training waarin je er op uit gaat in de echte wereld. (werkt digitaal uitstekend)

2. Opschudtraining - meerdaagse training voor het hele team waarin je je eigen onderzoeksinterventie vormgeeft. 

 SMELT 

myrthe@smeltsmelt.nl
06  34 18 15 68 (Myrthe)
Torenallee 22-04 
5617 BD Eindhoven