SMELT is een creatieve studio. We maken artistieke/performatieve interventies.  De interventies combineren ontwerp en theater/performance en zijn onderzoekend van aard. De context verschilt steeds: van interventies op straat en in (publieke) organisaties tot op festivals. SMELT onderzoekt, experimenteert en speelt met sociale structuren tussen mensen en mens en omgeving. De projecten moedigen mensen aan kritisch te kijken naar de systemen waarin we ons begeven en nodigen uit om alternatieven te belichamen.

Projecten ontwikkelen we op eigen initiatief én in opdracht van organisaties en overheden. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! 


| ontwerpend onderzoek | experiment | concepten | gesprekskunst | interventies |
Myrthe  

Myrthe Krepel (1992) studeerde in 2018 af aan de master Design for Interaction aan de TU Delft. Samen met Dorian Kingma richtte ze in 2018 SMELT op. Sinds 2022 runt Myrthe de studio en werkt op projectbasis samen met verschillende makers.
Nadine

Nadine Gouders (1993) studeerde kunst- en designgeschiedenis en volgde de master museumconservator. Ze werkte voor het Centraal Museum en Bonnefanten als projectcoördinator en registrar tentoonstellingen. Nu ondersteunt ze freelance verschillende kunstenaars en ontwerpers bij productie, onderzoek en tentoonstellingen in Nederland en daarbuiten. Vanaf 2024 is Nadine productieleider bij SMELT.
SMELT 

myrthe@smeltsmelt.nl
06  34 18 15 68 (Myrthe)
Torenallee 22-04 
5617 BD Eindhoven